За Нас

За Light Commerce

Light Commerce Ltd е национална компания за търговия и транспорт на петролни продукти и авто газ. Фирмата стартира през 1997г и днес е един от водещите доставчици на нефтопродукти.

С течение на годините Light Commerce изгради и укрепи партньорства във водещите в този бранш компании като Лукойл България, Нафтекс иСАКСА. В сектор, който е видял много компании да идват и да си отиват, Light Commerce е една от водещите независими и бързо развиващи се компании, търгуващи с петролни продукти на българския пазар.

Light Commerce е компания в която работят професионалисти с истинска енергия, опит в бизнеса с горива и транспорт, познания за пазара, дистрибуцията, маркетинга и търговията на петролни продукти.

Обхватът на нашата дейност включва транспорт и търговия на едро и дребно с петролни продукти. Екипът на Light Commerce е винаги на разположение на своите клиенти, както за заявки, така и за всякакви въпроси и консултации.

Поръчки се приемат във всеки един момент по телефон, факс или електронна поща. Предлагаме сигурни доставки на територията на цяла България, 24 часа в денонощието, а модерната ни софтуерна и GPS система гарантират бързината и точността на обслужването на нашите клиенти.


По всяко време

По всяко време

Лайт Комерс ООД е винаги на разположение на своите клиенти, както за отговор на заявки и поръчки, така и ако имате нужда от съвет или някакви въпроси по отношение на предлаганите от нас услуги и продукти. Поръчки се приемат по всяко време по телефон, факс или E-mail.
Местоположение

Местоположение

Централният ни офис се намира в Пловдив, в центъра на страната, което ни помага да достигнем бързо и ефикасно до всички точки на България. Промишлената ни база се намира в с. Труд на 2 км от Пловдив.

Актуални цени

Актуални цени

Лайт Комерс ООД винаги се стреми да предлага актуални цени на нашите клиенти. Ние винаги предлагаме най-добрите цени в комбинация с най-краткото време за доставка за услугите и продуктите, които оферираме. За повече информация, можете да следите секцията цени.
Бързи доставки

Бързи доставки

Ние знаем, че времето е от съществено значение за нашите клиенти и винаги се стремим да осигурим на нашите парньори най-бързата възможна доставка, без значение от продукта или услугата, която предлагаме.