Партньори

Заедно намираме верния път

В търсене на нови предизвикателства и решения, които да посрещнат нуждите на потребителя, с годините компанията ни се разрасна и част от нашето семейство са фирми създадени с идея да разширят спектъра на предлаганите от нас услуги.

С гордост можем да представим Лайт Инженеринг и Лайт Газ не само като две самостоятелни и бързо развиващи се фирми, но и като част от нашето семейство.


Лайт Газ

Лайт Газ ООД Лайт Газ ООД е търговска компания, специализирана в търговията на едро и дребно със светли горива и битова газ пропан-бутан. Основната дейност на фирмата е доставка на суровини, консултации, проектиране, монтаж, поддръжка и ремонт на газ пропан-бутан, както и на съоръжения с повишена опасност.

» Още за Лайт Газ ООД...

Лайт Инженеринг

Лайт Инженеринг ООД е основана през 2005 година с предмет на дейност изграждане на газови инсталации. Фирмата проектира и изгражда промишлени и домакински (локални) газови и отоплителни инсталации, функциониращи с пропан-бутан. Лайт Инженеринг ООД извършва консултиране, проектиране, монтаж и поддръжка. Предлага всичко необходимо за газовата инсталация. Всеки елемент, използван за инсталацията, притежава сертификат за качество, издаден от производителя. Дружеството се утвърждава на пазара с професионализъм, качество и коректност.

» Още за Лайт Инженеринг ООД...

Лайт Кредит

Лайт Кредит ООД е със седалище в Пловдив и обслужва цяла България. Ние сме специалисти в предлагането на бизнес и финансови решения, задоволяване на финансовите потребности на малкия и среден бизнес и инвеститорите в цяла България. Компанията предлага широка гама от бизнес услуги, включително финансиране, факторинг, оборотен капитал, малък бизнес кредит, търговски кредити и краткосрочни заеми.

» Още за Лайт Кредит...

Лайт Инспект

„Лайт Инспект“ ООД е фирма лицензирана и регистрирана за извършване на технически прегледи на съоръжения с повишена опасност (СПО). Нашият екип е изграден изцяло от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен и доказан опит в сферата на техническия надзор на съоръжения.

» Още за Лайт Инспект...

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?