За Нас

За Light Commerce

Light Commerce Ltd е национална компания за търговия и транспорт на петролни продукти и авто газ. Фирмата стартира през 1997г и днес е един от водещите доставчици на нефтопродукти.

С течение на годините Light Commerce изгради и укрепи партньорства във водещите в този бранш компании като Лукойл България, Нафтекс иСАКСА. В сектор, който е видял много компании да идват и да си отиват, Light Commerce е една от водещите независими и бързо развиващи се компании, търгуващи с петролни продукти на българския пазар.

Light Commerce е компания в която работят професионалисти с истинска енергия, опит в бизнеса с горива и транспорт, познания за пазара, дистрибуцията, маркетинга и търговията на петролни продукти.

Обхватът на нашата дейност включва транспорт и търговия на едро и дребно с петролни продукти. Екипът на Light Commerce е винаги на разположение на своите клиенти, както за заявки, така и за всякакви въпроси и консултации.

Поръчки се приемат във всеки един момент по телефон, факс или електронна поща. Предлагаме сигурни доставки на територията на цяла България, 24 часа в денонощието, а модерната ни софтуерна и GPS система гарантират бързината и точността на обслужването на нашите клиенти.


По всяко време

По всяко време

Лайт Комерс ООД е винаги на разположение на своите клиенти, както за отговор на заявки и поръчки, така и ако имате нужда от съвет или някакви въпроси по отношение на предлаганите от нас услуги и продукти. Поръчки се приемат по всяко време по телефон, факс или E-mail.
Местоположение

Местоположение

Централният ни офис се намира в Пловдив, в центъра на страната, което ни помага да достигнем бързо и ефикасно до всички точки на България. Промишлената ни база се намира в с. Труд на 2 км от Пловдив.

Актуални цени

Актуални цени

Лайт Комерс ООД винаги се стреми да предлага актуални цени на нашите клиенти. Ние винаги предлагаме най-добрите цени в комбинация с най-краткото време за доставка за услугите и продуктите, които оферираме. За повече информация, можете да следите секцията цени.
Бързи доставки

Бързи доставки

Ние знаем, че времето е от съществено значение за нашите клиенти и винаги се стремим да осигурим на нашите парньори най-бързата възможна доставка, без значение от продукта или услугата, която предлагаме.

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?